Det store spørgsmål

Det var været ret underholde at få reaktioner på mit indlæg fra i fredags. Mange blev nysgerrige og skrev. Det var helt bevidst at jeg ikke skrev hvad det var jeg skulle have lavet, det er for personlig og ikke det hensigten med indlægget gik ud på. Men ikke mindst dejlig med forstående kommentarer og personlige fortællinger om lignende situationer.

Læste du det ikke, kan du gøre det  HER. Jeg skrev om det at ændre på sit udseende og om at jeg skulle have lavet noget samme dag. Jeg synes nu jeg skrev det meget klart at det ikke var noget stort, og sammenlignede det med at få fjernet et modermærke som du alligevel kun selv lagde mærke til, OG jeg næsten direkte skrev at jeg godt kunne leve med mine bryster 😉

Alligevel har jeg fået flere reaktioner “Er det brysterne???”. Måske jeg skulle tage det til mig? 🙂 Men nej, ikke noget så spændende. Det er en lille ting som mine graviditeter har ført med sig og som generede mig rigtig meget i forhold til hvad tøj jeg har kunne gå med. Som jeg også skrev, er det ikke bare en fiks idé jeg lige har fået, men noget der har generet mig siden første graviditet og kun blevet værre. Altså ikke noget jeg havde før. Jeg ventede bevidst til at jeg var færdig med at få børn og yngste var over 3 år, så kroppen har haft mulighed for at “komme sig” naturligt.

En graviditet er noget crazy shit, men absolut ikke noget jeg ville være foruden. Men altså, jeg gør det IKKE igen! 😉 Her 4 uger før termin med sidste skud på stammen.

Vi er alle forskellige og måske kan nogle leve med det jeg ikke kunne, og andet vil jeg sikkert kunne leve med og andre kan ikke. Vi er forskellige. Jeg har en holdning til hvor lang jeg vil gå, og det er ikke ret langt, og jeg vil måske ønske at folk generelt var bedre til at acceptere sig selv og ikke få lavet store ændringer. Små ændringer, eller som jeg vil kalde det, reparationer, synes jeg er ok. Ikke ændringer, men reparationer 🙂

-Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *