About

“Pernille Thulin, du har fagligheden i orden og det skinner igennem når man møder dig. Du har lært mig en masse om styling, farver, snit og toner. Jeg har undgået fejlkøb og sparet mange penge. Din usnoppede tilgang til tøj er jeg absolut fan af. Du er inspirerende og det er fedt at følge dig.” -Tina

Jeg har beskæftiget mig med tøj siden 2003 år hvilket vil sige halvdelen af mit liv, og startede Stylist Pernille Thulin i 2017.

Personlig styling har altid været noget der har optaget mig; jeg elsker simpelthen hvordan de rette valg kan gøre en verden til forskel for den enkelte, og at det altid er individuelt. Jeg har uddannet mig til personlig stylist i London, både indenfor mænd og kvinder, og fra samme skole har jeg også et diplom indenfor Fashion media styling.

Min baggrund

Oprindeligt er jeg uddannet modelkonstruktør og skrædder, og har arbejdet indenfor fitting og design for forskellige brands. Jeg arbejder stadig freelance som konstruktør og skrædder, og min faglige baggrund giver mig en unik viden og forståelse ikke mange har, som gør at min peronlige styling adskiller sig fra de fleste andre. Jeg ved hvad de rigtig snit, kvaliteter og detaljer gør af forskelle.

Det nyeste jeg har tilføjet til CV’et er makeup artist. Det hænger for mig godt sammen med min forståelse af farver og personlig styling, og jeg kan på den måde hjælpe mine kunder med et mere fuldendt look. Samtidig bruger jeg uddannelsen når jeg arbejder med firmaer B2B om styling opgaver. Alt sammen under samme tag; Stylist Pernille Thulin.

Man kan kalde mig nørdet, og det er helt ok; jeg tager det som et kompliment.

Følg med på Instagram for løbende inspiration og tips, og hvor I kan se hvad det er netop jeg kan.

Under fanen “Personlig styling” kan I se nogle af de personlige ydelser jeg tilbyder og I kan kontakte mig HER.