Wardrobe Capsule – Travel edition

Jeg ved at I elsker når jeg viser eksempler på Wardrobe Capsule. Men har I tænkt på at begrebet kan bruges når du skal pakke til ferier?

Jeg var i sidste uge 6 dage i London; heraf to rejsedage. Jeg pakkede ret basic; både fordi det er min stil og fordi så er det nemmest at få de fleste muligheder. Man skal selvfølgelig tilpasse efter egne behov.

Men altså, jeg pakkede kun 6 stykker tøj i kufferten, og så havde jeg 3 stykker på da jeg rejste, som også skulle bruges i andre sammenhænge andre dage. Det var en kæmpe befrielse og alle outfits var planlagte så jeg heller ikke skulle tænke på det.

Her er hvad jeg havde med:

9 stykker tøj kan sammensættes på mange måder, men i og med det er en ferie, og ingen mulighed for at vaske, må man begrænse sig til ikke at bruge det samme stykke tøj for mange gange.

Fakta: 12 stykker tøj kan give op til 100 outfit kombinationer.

Jeg valgte disse 6 outfits som skulle dække ture rundt i byen og en aften ude:

Det havde ikke krævet mere end måske en enkelt overdel mere, og jeg kunne havde dækket flere dage. To af mine underdele blev jo kun brugt en enkelt dag, men jeg synes det er rart at have en buffer hvis behov, lyster eller andet skulle ændre sig.

Så er det altså ingen sag at pakke, og der er tilmed masser plads i kabine kufferten til shopping eller hvad man nu har lyst til. Og ja, man kan sagtens nøjes med en kabine kuffert til 6 dage afsted 🙂

Kunne du tænke dig en personlig wardrobe capsule, så laver jeg mine lookbooks efter princippet.

Du kan ligeledes se andre eksempler og andet nyttigt indhold på min instagram profil.

Nattøj – the stylish way

Reklame da indlægget er skrevet i samarbejde med Hunkemöller

Jeg har et kæmpe stort blødt punkt for nattøj og morgenkåber. Jo blødere jo bedre! Her kommer et lille udpluk af mine favoritter indenfor nattøj fra Hunkemöller.

Komfortabelt

At finde en god blanding af noget der er behageligt men også ser pænt ud, har kunne være udfordrende. Heldigvis er komfort blevet et must, og derfor er det ikke længere noget problem at finde noget der kan begge dele når vi kigger på pyjamas sæt. Om man er til sæt uden ærmer og shorts, eller lange ærmer og ben, så er det noget for enhver smag her.

Blomstret top // Blomstret shorts // Kimono // Velour top // Velour shorts

En fin kimono går man aldrig galt i byen med. Den er anvendelig i så mange henseender. På badeværelset morgen og aften, en sommer aften på terrassen, til stranden….-sågar over et par jeans og en t-shirt. Mulighederne er mange. Disse to fine sæt passer perfekt til, og det gør jo ikke noget at det matcher fint 🙂 Det blomstrede er et vævet sæt i samme kvalitet som kimonoen, og det grønne er velour. Velour sættet findes i 4 forskellige farver.

Pyjamas sæt // Hjemmesko // Morgenkåbe // Natkjole

Elegance

Sort kan noget helt særligt i denne sammenhæng. Er man til den mere enkle og elegante stil indenfor nattøj, er der stadig masser at finde som er blødt og behageligt. Pyjamas sættet i 95% viscose og 5% elastan har det hele med den yderst lækre kvalitet, men samtidig de elegante detaljer. Morgenkåben er en klassiker i ribstrikket fleece og et klart musthave til den koldere tid vi går i møde. Natkjolen synes jeg er vanvittig elegant med den flotte længde og detaljer; ligeledes i viscose og elastan.

Jeg ved godt hvad der skal på min ønskeliste, da det godt kunne være tid til at opgradere lidt 🙂

I kan læse mere om feks. valg af badetøj fra Hunkemöller HER.

Oprydning på børneværelset

Jeg har lige været igennem en omfattende oprydning på Almas værelse. Jeg skulle bare lige…..

Alma leger ikke som sådan med legetøj, medmindre hendes søskende får hende lokket med, men hun elsker at sidde og nørkle med krea ting, tegne eller lego creator. Hun havde tre kasser med legetøj og dimser, og hun havde ingen idé hvad der var der i. Nu er der sorteret og det hun har ligger så hun kan se det.

Når børnene begynder at gå fra legende børn til pre-teens, så er der altså meget som ikke længer hører til på deres værelser. Samme process er også gældende i andre aldre og den er lige frustrerende hver gang. Hvor gør man af det?

What to do?

Pelican Self Storage er et lagerhotel hvor man kan leje lagerrum. Nogle huse/lejligheder er ikke indrettede med meget opbevaringsplads, og så kan det blive nødvendigt med lageropbevaring. Vi skulle kun rydde op på Almas reol og vi endte med at stå med to store sække der skulle smides ud og to kasser med ting der ikke længere hørte til på hendes værelse. Når vi har yngre søskende, så smider vi det jo ikke ud, men kan heller ikke altid bare losse det ind på de andres værelser. Vi har et flad tags hus, og det giver visse udfordringer på flere fronter.

Så er det altså smart med lager til leje hvor man kan få den lager plads man har brug for hvis mulighederne ikke er andre. Vi gjorde det også i vores gamle hus. Heller det end at gå og irritere sig over det i dagligdage når alt hober sig op.

Med sådan en stor reol på værelset kan det nemt få et meget rodet udtryk. Jeg har erfaret at det hjælper at have dem med i oprydnings og sorterings fasen så de ved hvor de skal lægge og finde deres ting. Så holder det måske lige en uge eller to længere 😉

Efter oprydning. Der er stadig plads til forbedring, men se nedenfor….
Jeg ved ikke hvad jeg skal sige andet en OMG!

Pelican Self Storage er et lager hotel i København og tilbyder også erhvervs opbevaring.