Makeup artist

Udover den personlige styling, varetager jeg opgaver som stylist for firmaer samt som makeup artist både for private og firmaer.

Min erfaring som personlig stylist bruger jeg meget når jeg arbejder som stylist og makeup artist, og ser hvem der er foran mig og generaliserer aldrig. Den samme styling kan ikke laves 100% ens på to personer, men skal tilpasses den enkelte. Det gælder styling, men i særdeleshed også forståelsen for hvilke farver og toner der klæder den enkelte både i tøj og make up.

Eksempler på opgaver:

-styling på photoshoots eller produktioner med tøj og/eller makeup

-styling til modeshows og evt. facilitering

-events

privat makeup til specielle anledninger

Makeup til private

Til særlige anledninger kan det være en selvforkælelse at få en anden til at lægge din makeup.

  • Store som små anledninger; fest, bryllup, events..
  • Konfirmanden eller måske konfirmandens mor…
  • Fotografering; arbejde eller privat

At få lagt makeup behøver ikke betyde den store galla make up, men kan også sagtens være en hel naturlig makeup.

Makeup artist

På photoshoots og produktioner er min opgave oftest en kombination af styling og makeup.

Min erfaring som personlig stylist giver mig en uvurderlig ballast når jeg arbejde som stylist og makeup artist.

Jeg er god og hurtigt til at læse hvad det er mine kunder hver især har af ønsker og mål for deres projekter, som er en egenskab jeg bruger konstant som personlig stylist hvor alt er individuelt. 

Jeg er produktiv, initiativrig og deltagende på set, og vil hellere være igang end vente.

Med min faglige bagrund inden for snit og farver, bringer jeg noget unikt til bordet som mange andre stylister ikke har. Jeg har en forståelse for sammensætning af farver, og ikke mindste hvad som klæder den enkelte, så produkterne tager sig bedst ud. Min erfaring som personlig stylist giver mig en uvurderlig ballast når jeg arbejde som stylist og makeup artist.

Jeg er god og hurtigt til at læse hvad det er mine kunder hver især har af ønsker og mål for deres projekter, som er en egenskab jeg bruger konstant som personlig stylist hvor alt er individuelt. 

Jeg er produktiv, initiativrig og deltagende på set, og vil hellere være igang end vente.

Tidligere samarbejder:

  • Delsted Productions med div. reklamefilm
  • Cego reklamefilm
  • TeeJays photoshoot
  • MayDay film

Når der arbejdes med især kataloger, hvor vigtigheden af en rød tråd er stor, er forståelsen for farver super vigtig. Sammensætninger tilpasset modellerne, og samtidig overblikket over det større billede.

Kontakt mig endelig ved interesse. Læs nærmere om mig og mit arbejde HER.