Wardrobe Capsule – Travel edition

Jeg ved at I elsker når jeg viser eksempler på Wardrobe Capsule. Men har I tænkt på at begrebet kan bruges når du skal pakke til ferier?

Jeg var i sidste uge 6 dage i London; heraf to rejsedage. Jeg pakkede ret basic; både fordi det er min stil og fordi så er det nemmest at få de fleste muligheder. Man skal selvfølgelig tilpasse efter egne behov.

Men altså, jeg pakkede kun 6 stykker tøj i kufferten, og så havde jeg 3 stykker på da jeg rejste, som også skulle bruges i andre sammenhænge andre dage. Det var en kæmpe befrielse og alle outfits var planlagte så jeg heller ikke skulle tænke på det.

Her er hvad jeg havde med:

9 stykker tøj kan sammensættes på mange måder, men i og med det er en ferie, og ingen mulighed for at vaske, må man begrænse sig til ikke at bruge det samme stykke tøj for mange gange.

Fakta: 12 stykker tøj kan give op til 100 outfit kombinationer.

Jeg valgte disse 6 outfits som skulle dække ture rundt i byen og en aften ude:

Det havde ikke krævet mere end måske en enkelt overdel mere, og jeg kunne havde dækket flere dage. To af mine underdele blev jo kun brugt en enkelt dag, men jeg synes det er rart at have en buffer hvis behov, lyster eller andet skulle ændre sig.

Så er det altså ingen sag at pakke, og der er tilmed masser plads i kabine kufferten til shopping eller hvad man nu har lyst til. Og ja, man kan sagtens nøjes med en kabine kuffert til 6 dage afsted 🙂

Kunne du tænke dig en personlig wardrobe capsule, så laver jeg mine lookbooks efter princippet.

Du kan ligeledes se andre eksempler og andet nyttigt indhold på min instagram profil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *