Nattøj – the stylish way

Reklame da indlægget er skrevet i samarbejde med Hunkemöller

Jeg har et kæmpe stort blødt punkt for nattøj og morgenkåber. Jo blødere jo bedre! Her kommer et lille udpluk af mine favoritter indenfor nattøj fra Hunkemöller.

Komfortabelt

At finde en god blanding af noget der er behageligt men også ser pænt ud, har kunne være udfordrende. Heldigvis er komfort blevet et must, og derfor er det ikke længere noget problem at finde noget der kan begge dele når vi kigger på pyjamas sæt. Om man er til sæt uden ærmer og shorts, eller lange ærmer og ben, så er det noget for enhver smag her.

Blomstret top // Blomstret shorts // Kimono // Velour top // Velour shorts

En fin kimono går man aldrig galt i byen med. Den er anvendelig i så mange henseender. På badeværelset morgen og aften, en sommer aften på terrassen, til stranden….-sågar over et par jeans og en t-shirt. Mulighederne er mange. Disse to fine sæt passer perfekt til, og det gør jo ikke noget at det matcher fint 🙂 Det blomstrede er et vævet sæt i samme kvalitet som kimonoen, og det grønne er velour. Velour sættet findes i 4 forskellige farver.

Pyjamas sæt // Hjemmesko // Morgenkåbe // Natkjole

Elegance

Sort kan noget helt særligt i denne sammenhæng. Er man til den mere enkle og elegante stil indenfor nattøj, er der stadig masser at finde som er blødt og behageligt. Pyjamas sættet i 95% viscose og 5% elastan har det hele med den yderst lækre kvalitet, men samtidig de elegante detaljer. Morgenkåben er en klassiker i ribstrikket fleece og et klart musthave til den koldere tid vi går i møde. Natkjolen synes jeg er vanvittig elegant med den flotte længde og detaljer; ligeledes i viscose og elastan.

Jeg ved godt hvad der skal på min ønskeliste, da det godt kunne være tid til at opgradere lidt 🙂

I kan læse mere om feks. valg af badetøj fra Hunkemöller HER.

Oprydning på børneværelset

Jeg har lige været igennem en omfattende oprydning på Almas værelse. Jeg skulle bare lige…..

Alma leger ikke som sådan med legetøj, medmindre hendes søskende får hende lokket med, men hun elsker at sidde og nørkle med krea ting, tegne eller lego creator. Hun havde tre kasser med legetøj og dimser, og hun havde ingen idé hvad der var der i. Nu er der sorteret og det hun har ligger så hun kan se det.

Når børnene begynder at gå fra legende børn til pre-teens, så er der altså meget som ikke længer hører til på deres værelser. Samme process er også gældende i andre aldre og den er lige frustrerende hver gang. Hvor gør man af det?

What to do?

Pelican Self Storage er et lagerhotel hvor man kan leje lagerrum. Nogle huse/lejligheder er ikke indrettede med meget opbevaringsplads, og så kan det blive nødvendigt med lageropbevaring. Vi skulle kun rydde op på Almas reol og vi endte med at stå med to store sække der skulle smides ud og to kasser med ting der ikke længere hørte til på hendes værelse. Når vi har yngre søskende, så smider vi det jo ikke ud, men kan heller ikke altid bare losse det ind på de andres værelser. Vi har et flad tags hus, og det giver visse udfordringer på flere fronter.

Så er det altså smart med lager til leje hvor man kan få den lager plads man har brug for hvis mulighederne ikke er andre. Vi gjorde det også i vores gamle hus. Heller det end at gå og irritere sig over det i dagligdage når alt hober sig op.

Med sådan en stor reol på værelset kan det nemt få et meget rodet udtryk. Jeg har erfaret at det hjælper at have dem med i oprydnings og sorterings fasen så de ved hvor de skal lægge og finde deres ting. Så holder det måske lige en uge eller to længere 😉

Efter oprydning. Der er stadig plads til forbedring, men se nedenfor….
Jeg ved ikke hvad jeg skal sige andet en OMG!

Pelican Self Storage er et lager hotel i København og tilbyder også erhvervs opbevaring.

Valg af badetøj

Jeg tænker der er rigtig mange der kan nikke genkendende til, at man har puttet noget i indkøbskurven man så en anden bære rigtig flot. Lidt for ofte bliver man grebet af det og får ikke lagt nok tanke bag. Har vi overhovedet samme stil? Ville den egentlig klæde min figur? Jeg er faktisk sikker på vi alle har været der, og nogle gange så går det også. Når det kommer til badetøj; så går den altså ikke.

Jeg har i samarbejde med Hunkemöller lavet et indlæg om sæsonens badetøj, og vil guide Jer til det rigtig valg for netop Jer. Se hele deres store udvalg af badetøj HER. Bonus info: Der er netop 50% på ALT badetøj.

Så hvad skal man vælge?

Der er rigtig meget mode i badetøj, og det er rigtig nemt at lade sig friste med lækkert nyt badetøj. Når det kommer til badetøj er det vigtigste dog at man finde den rette pasform til ens figur. Og så er det meget individuelt hvad man er komfortabel i, og det er lige så vigtigt som pasformen. Står man på stranden i en badedragt som ikke 100% er den rigtige, så vil det lyse langt væk på din fremtoning.

Man skal være ærlig overfor sig selv og tage højde for hvilken støtte man behøver i overdel, og hvilken underdel der klæder din bagdel bedst 🙂 Har man en A-figur, hvor hofterne ofte er markant bredere end skuldrene, så er det vigtigt at du ikke vælger en lille bikini trusse, for så vil din bagdel fremstå endnu større. De lavtaljede, smalle trusser med bindebånd hører bedst til på en smal eller proportioneret figur som H- og X-figuren. Har du mere fylde, så vælg en med bredere kant og evt. højere talje.

1// Den første badedragt er en flot enkel model, formstøbt uden bøjler med smalle stropper. Til dig der gerne vil have lidt hold og fylde uden det store behov. 2// Denne badedragt har noget mere hold. Der er bredere stropper, nær så høje ben. Man er lidt mere dækket, bla. grundet rynke effekten over maven. 3// En tankini med tilhørende underdel. Samme effekt som badedragt nr. 2, til dem der gerne vil være lidt mere tildækkede, men ikke er til badedragt. 4// En formstøbt bandeau top med tilhørende underdel. Aftagelige stropper og en rigtig sød model. Igen, ikke til dem der har brug for ekstra støtte. Underdelen er med bredere kant end den jeg viste i sidste indlæg om bikinier. Læs det HER. 5// En pareo er et must til strand turen. Nemt lige at tage om sig, til at ligge på eller slå det om håret.

Én gang rigtigt, ikke altid rigtigt

Jeg ved fra mig selv, at jeg nærmest har været hele vejen rundt i i mit valg af både toppe, underdele og badedragter. Det har været på forskellige stadier i mit liv, og det har ændret sig meget hvad jeg er komfortabel i og hvad jeg synes der klæder mig. Det passer jo meget godt med hvordan man ændre sig med alderen; både mentalt og fysisk. Jeg har lagt en indsats i at finde frem til hvad klæder mig, og bruger ikke længere tid på vilde jagter lige før sommerferien, for jeg ved hvad jeg skal gå efter.

I efteråret var jeg en tur i Marrakech. Gad vide hvornår man kan sådan noget igen? Nå, men jeg gad altså godt at jeg havde haft dette sæt med; farverne er jo perfekte. Sikke en drøm af en badedragt. Den vil også kunne gå fantastisk som top!

1// Badedragt 2// Pareo 3// Sandaler

Solen skinner og jeg tror på at vi får en fantastisk sommer og masser brug for lækkert badetøj.

-Pernille