Alsidig brug af dit tøj

Ved at have nogle lækre items i din garderobe, kan de nemt dresse dit outfit op. Udover at være i en god kvalitet, er det vigtigt at de er alsidige så du kan få mest muligt ud af dem.

Et år som i år hvor vi ikke kommer til de arrangementer og sammenkomster som  vi plejer, er det især vigtigt at man ikke får skabt et overforbrug. Egentlig er det jo generelt; Brug i stedet de styles du har.

Her er eksempler på fire stylinger af samme skjorte. Den kunne styles på et hav af andre måder med andre materialer som denim og fløjl for et mere casual look. Skjorten er af 100% silke og har et flot, let look med skønne detaljer. Den kan bruges løst eller tuckes i bukser eller nederdele.

 1. Skjorten sat sammen med habit bukser med vidde giver et meget elegant og sofistikeret look. Lad bæltet markere din taljen, enten med skjorten inden i eller uden på bukserne.
 2. Et par lækre skind leggings med et mere råt bælte giver et helt andet look. Stadig elegant, men langt mere afslappet.
 3. Med en enkel nederdel har du nye kombinations muligheder, og det rå bælte kan stadig bruges i denne kombination.
 4. Ved at skifte støvlen ud med en enkel stilet, det rå bælte med det mere klassiske, får vi et mere enkelt look, men stadig med rigtig meget stil.

Jeg håber at dette kan inspirere dig til at bruge det tøj du allerede ejer på nye måder, og mere end du måske plejer. Nøjes med at lade dig inspirere, og tænk ikke du skal skynde dig ud og købe de nøjagtig samme styles. Det er ideen med stylingen jeg gerne vil videregive.

Her skulle du have outfit muligheder til at dække rigtig mange anledninger 🙂 Tænk over hvordan ændring af accessories som sko og bælter kan ændre et look.

4 kommentarer til “Alsidig brug af dit tøj”

 1. Hej Pernille.
  Har jeg ret du aldrig skriver hvor dine outfit er fra.
  Du viser bare mange gange ting som jeg syntes ser vildt lækre ud og bliver så så skuffet fordi jeg aldrig kan finde det.
  Som det du for eksempel viser i ovenstående, bliver meget inspireret.
  Mvh Kirsten

  1. Hej Kirsten
   Det er rigtigt, det gør jeg ikke.
   Som jeg også skriver i mit indlæg, er det fordi at man skal tage det som inspiration og måske gå tilbage i sin garderobe og se om man selv har styles man kan bruge på kryds os tværs. Også for at man ikke kommer til at lave overforbrug 🙂 En anden ting er at jeg ikke har samarbejde med nogle firmaer og dermed ikke er så interesseret ikke at reklamere for dem.
   MEN, som jeg også har skrevet til mange andre, så er man altid velkommen til at skrive til mig, så skal jeg gerne svare på hvor tøjet er fra. Ingen problem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *