Det rette valg af solbriller

Solen skinner og behov for nye solbriller kan opstå. Men hvad skal man vælge?? Først og fremmest skal du tage stilling til din ansigts form.


Lige som vores figurer er forskellige, er vores ansigtsformer det også. Som når vi skal klæde os på efter vores figurtype, handler det om at skabe harmoni og den rette balance, er det fuldstændig det samme med ansigtet. Så ved at erkende sin ansigtsform er det nemmere at gennemskue hvilke solbriller der vil klæde dig.

Ansigtsformer listet med beskrivende ord og eksempler på kvinder med den pågældende form:

Hvis du har et rundt ansigt, skal du vælge solbriller der giver det lidt kant. Har du et trekantet ansigt skal du skabe hylde på det smalle sted…. Jeg vil give eksempel på 4 kvinder med forskellige ansigtsformer.

Tip til det rette valg af solbriller:

1. Katie Holmes har et firkantet ansigt. Hun skal vælge modeller med rundede former for at bløde proportionerne op. Ikke bredere end ansigtet er og gerne oval, runde eller teardrop former.


2. Kourtney Kardashian har et hjerte formet ansigt. Her handler det om at give mere fylde på nederste del af ansigtet. Ikke bredere end ansigtet og gerne teardrop former. Aviators er ideelle.


3. Sarah Jessica Parker har et rektangulært ansigt og skal gerne syne bredere. Store og massive briller hjælper til det, og gerne rundede stel.


4. Gwyneth Paltrow har et rundt ansigt. Her handler det om at skabe længde. Gerne en model der er bredere end den er høj og gerne mørke stel. Der skal gerne kant på stellet så det hele ikke bliver for rundt.

Den ovale form er den nemmeste, og den form som kan bære de fleste brille modeller. Her handler det om at bevare de gode proportioner. Lige som med hjerte formen, hvor det handler om at skabe fylde på nederste del, vil det være lige det modsatte med en A-trekant.

Som tak fordi I har læst til ende, vil jeg tippe Jer til en hjemmeside som kan scanne dit ansigt og fortælle dig hvilken ansigtform du har. Derefter kan du visuelt se brillerne på dig selv. Det virkede på mig, men om den altid har ret kan jeg desværre ikke sige 🙂 Prøv det HER.

2 kommentarer til “Det rette valg af solbriller”

  1. I love this and always wondered why I’m constantly drawn to traditional “Rayban” shaped glasses. Now I know it’s what suits my round face the best! Thanks for some great advice!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *