Styling konsultation

For at få den mest vellykkede garderobe og udvikle sin stil, kræver det at man ved hvilke snit og farver som klæder en. Det er essentielt! Det lærer du til en styling konsultation hos mig.

Hvad kan man forvente?

Jeg vil guide dig igennem min analyse af dig, så du forstår det og kan bruge det fremadrettet. Visuelt forstår og husker vi bedre, og med dette materiale kan du altid gå tilbage op kigge, hvis tvivl skulle opstå. Det er meget vigtigt for mig at du får den bedste forståelse, så du kan bruge al den nye viden på din videre færden.

1 times styling konsultation 1.095kr.:

  • Rådgivning om hvilke snit og farver der klæder netop dig
  • Snak om din personlige stil og behov
  • Inspiration til hvordan du opbygger en funktionel garderobe
  • Evt. sparring på et udpluk af din garderobe (op til 10 stk. alt efter tid)

Før en styling konsultation, har du sendt mig billeder af dig selv og jeg har ud fra det forberedt materiale til vores møde; et materiale du efterfølgende får tilsendt.  Konsultationen foregår hos mig eller hos dig, eller online hvis distancen er stor.

OBS: Bor du mere end 30 km. fra Aalborg, skal du påregne transportudgifter.


15 eller 30 min. mini online konsultation 200/400 kr.:

  • Står du og skal tage et valg om hvad du skal have på til jobsamtalen, profil billedet eller anden vigtig situation
  • Sparring på valg eller udfordringer -hvis du mangler en der kan give dig et kvalificeret og ærligt svar på din udfordring
  • Du har brug for at blive af- eller bekræftet i din stil eller dit seneste køb

Flere af mine kunder henvender sig til mig når der er gået noget tid siden vores aftale eller forløb. Måske har de brug for sparring på noget konkret, eller de mangler råd til en speciel anledning. Nogle gange kommer man også bare i tvivl efter noget tid, og så er disse mini konsultationer optimale.

Samtalen foregår via Zoom.

Du kan læse om garderobetjek HER.