Oprydning på børneværelset

Jeg har lige været igennem en omfattende oprydning på Almas værelse. Jeg skulle bare lige…..

Alma leger ikke som sådan med legetøj, medmindre hendes søskende får hende lokket med, men hun elsker at sidde og nørkle med krea ting, tegne eller lego creator. Hun havde tre kasser med legetøj og dimser, og hun havde ingen idé hvad der var der i. Nu er der sorteret og det hun har ligger så hun kan se det.

Når børnene begynder at gå fra legende børn til pre-teens, så er der altså meget som ikke længer hører til på deres værelser. Samme process er også gældende i andre aldre og den er lige frustrerende hver gang. Hvor gør man af det?

What to do?

Pelican Self Storage er et lagerhotel hvor man kan leje lagerrum. Nogle huse/lejligheder er ikke indrettede med meget opbevaringsplads, og så kan det blive nødvendigt med lageropbevaring. Vi skulle kun rydde op på Almas reol og vi endte med at stå med to store sække der skulle smides ud og to kasser med ting der ikke længere hørte til på hendes værelse. Når vi har yngre søskende, så smider vi det jo ikke ud, men kan heller ikke altid bare losse det ind på de andres værelser. Vi har et flad tags hus, og det giver visse udfordringer på flere fronter.

Så er det altså smart med lager til leje hvor man kan få den lager plads man har brug for hvis mulighederne ikke er andre. Vi gjorde det også i vores gamle hus. Heller det end at gå og irritere sig over det i dagligdage når alt hober sig op.

Med sådan en stor reol på værelset kan det nemt få et meget rodet udtryk. Jeg har erfaret at det hjælper at have dem med i oprydnings og sorterings fasen så de ved hvor de skal lægge og finde deres ting. Så holder det måske lige en uge eller to længere 😉

Efter oprydning. Der er stadig plads til forbedring, men se nedenfor….
Jeg ved ikke hvad jeg skal sige andet en OMG!

Pelican Self Storage er et lager hotel i København og tilbyder også erhvervs opbevaring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *