How to wear a kimono

Jeg fortsætter mit tema med alsidige styles i garderoben. Jeg vil her vise Jer hvordan jeg har stylet den samme kjole/kimono på 3 forskellige måde med et “how two wear a kimono”. Grunden til at det er vigtigt at mange af de ting du har i garderoben skal kunne bruges på forskellige måder, er for at du kan mindske dit forbrug og stadig have masser muligheder.

Først har jeg brugt den som eneste element i mit outfit. Jeg har tilsat tights og høje støvler for et finere look. Man kan nemt tilsætte de accessories som man nu er til for at gøre looket personligt. Med tre farver i kjolen, kan du skabe forskellige looks ved at bruge accessories i hver af farverne. Det vil gøre en stor forskel om du har hvid, blå eller sort taske til f.eks.

how two wear a kimono
how two wear a kimono

Anden udgave har jeg her taget en tynd uld t-shirt indenunder sammen med et par jeans. Samme støvler. Straks får looket et mere casual touch og mere dagligs anvendeligt.

how two wear a kimono

Sidst men ikke mindst, har jeg igen uld t-shirt og mom jeans på, men denne gang med kjolen åben. Altså bruger jeg den mere som kimono og den er ikke længere det samme bærende element i outfittet som hvis den er lukket.

dress worn open with jeans and wool
love the look of the dress worn open from the back

Man kan gøre dette med de fleste kimonoer og nogle slå-om-kjoler. For mig giver det så meget mere mening når jeg får så meget gavn af et stykke tøj. I sommer brugte jeg den med bare ben og sandaler. Det bedste af det hele er næsten at det er en kjole fra H&M til 180kr.

Så hop en tur i skabet og se om du ikke skulle finde nogle af dine, måske ellers, sommer elementer frem og få dem brugt her henover vinteren også. Tilsæt strik, langærmede t-shirts eller jeans til dine kjoler og få helt andres looks. Lag-på-lag kan være nøglen til mange gode muligheder.

For andre indlæg on garderobe optimering kan du læse med HER og HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *