Den evige opbevarings problematik!

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Pelican Self Storage

Det er som om, at lige meget hvor stort et hus man har, så mangler man bare altid opbevaring, er det ikke rigtigt?

Vores udfordring i det gamle hus var, at det kun var 129 kvm2 og vi boede fem personer. Det loft vi havde, var ikke til opbevaring. Vores garage med bryggers var det eneste vi havde, og det var altså lidt presset. Så det endte faktisk med, at vi i flere år måtte leje et opbevaringsrum hvor vi så have julepynt, aflagte ting af børnenes, kufferter og div. Det var virkelig rart, for ellers endte det med et kæmpe garage rod, og det kan jeg bare ikke arbejde med.

Nu har vi fået mange flere kvadratmeter, men det er som om opbevarings problematikken alligevel puster os lidt i nakken. Ét er, at bare fordi vores rum er blevet større, så giver det egentlig intet i forhold til opbevarings løsninger. En anden ting er, at vi nu har fået fladt tag og dermed stadig ingen opbevarings muligheder der.

Min opbevaringsløsning blev, at vi I kælderen tog et lille hjørne og byggede en kæmpe reol med mål efter flyttekasser. Faktisk 30 flyttekasser. Hvis jeg selv skal sige det, er det en ret genial løsning 🙂 Men det er så også her vi skal have alt. Skitøj, aflagt tøj/ting, gamle minder, julepynt, kufferter, telt….-ja alt! Alt kan ikke være i kasser, så derfor har vi heller ikke fyldt reolen op med det. Vi er super glade for det, men her 2,5 år efter vi flyttede ind, har vi stadig ting der står under kælder trappen vi ikke ved hvor vi skal gøre af. Selvom det virker af meget, så er det f.eks. ikke nemt at opbevare en babyvugge her 🙂

Egentlig er det et hjørne af min mands vin rum (eller det der skal blive det engang). For ikke at kigge på grim opbevaring, har jeg sat et tungt velour gardin op. Det skjuler alt og samtidig giver det en lækker lounge agtig følelse til rummet. Det bliver så godt, når vi engang for prioriteret den rum færdigt 🙂

Mangler du opbevaring, så kan jeg anbefale at leje et rum hos Pelican Self Storage. Det er  tørre og sikre opbevaringsrum, god service og lange åbningstider. Find det nærmeste center HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *