Find din personlige farve

I sidste indlæg skrev jeg om tricks til at finde ud af hvilke farver der klæder en bedst. Du kan læse det HER. I dette indlæg vil jeg mere visuelt forklare Jer hvad jeg mener når jeg siger alle kan bære alle farver, de skal bare finde den rette nuance.

Selvom de fleste nok vil påstå at de ikke helt ved hvilke farver der klæder dem bedst, men bare går med de farver de godt kan lide, så er dette oftest en kombination af hvad man kan lide men også hvad man instinktivt ved som klæder en. Forleden var en veninde og jeg i Göteborg og fik shoppet en del. Hun er lys hvor jeg er noget mørkere. Ikke på noget tidspunkt havde vi fat i de samme styles, men gik i hvert vores farve univers. Jeg er mest til de dybere og brændte efterårs farver, og man kan måske tænke at de ikke er at finde blandt forår/sommer kollektionerne, men det er de. Ofte er der en dominerende mode farve, lad os sige gul. Samler man alle de gule styles fra de forskellige mærker, vil man hurtigt se at farven komme i alle afskygninger, så der er også altid en der vil klæde dig.

På billederne har jeg samlet et hav af kjoler, delt op i forskellige farver. Indenfor hver farve er de så igen delt op i nuancer.

Det spænder vidt; fra kolde til varme farver, fra lyse til dybe, klare til dæmpede… Samtidig er der en masse print, og der har jeg ligeledes fundet varianter hvor kontrasten i printet er meget forskellig.

Den BLÅ: Der er en lyseblå kjole med orange blomster. De to farver er kontrast farver, og for at bære den, kræver det at du har kontrast fyldte farver i dine tre elementer (hår, hud og øjne) for at kunne bære den. Den ternede og lys blomstrede er derimod ikke så kontrast fyldte da de kun er printet med toner af samme farve tæt på hinanden.

Den RØDE: Her har vi en kjole som stikker lidt ud, den rosa med de mørke røde blomster. Man får hurtigt øje på den, da den markerer sig fremfor f.eks. den lyse strop kjole i toppen hvor printet er i farver i samme tone og nuancer tæt på hinanden.

Når I kigger på disse slides tiltrækkes I nok hurtigt af nogle bestemte. Instinktet leder Jer oftest godt på vej, men hopper I i en kjole i har forelsket Jer i og den alligevel bare ikke fungerer, så er det højst sandsynligt fordi farven er f.eks. for kold eller klar, eller måske er det silhouetten som ikke er ideel til Jeres krops figur. Meget ofte ved print, er det fordi man vælger et print der er helt forkert i kontrasten. Har man en kjole på med alt for høj kontrast i farverne, så vil kjolen komme med dig og ikke omvendt som det var intentionen.

Med mine to sidste indlæg, har jeg prøvet at indvie Jer mere i hvad det er jeg kan. Jeg kan forklare og give tips som du forhåbentlig kan bruge til noget, men vil du gerne helt i dybden og få det hele specificeret til dig, så skal du kontakte mig.

En times konsultation koster 850kr. Jeg kommer til dig med min præsentation som jeg har forberedt på forhånd, og efterfølgende får du tilsendt et dokument med slides så du har dem at vende tilbage til. Du kan læse om konsultationen HER og du er altid velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *