Sorte sandaler

Da der i Påsken var detskønneste vejr, kom børnene rendende og spurgte efter deres sandaler. Dem havde jeg heldigvis købt for efterhånden længe siden. Men så var det jeg kom i tanke om, at jeg selv er på sandal jagt.

Mine sorte sandaler har givet op, men de er også æld gamle, og jeg skal have et par nye. Problemet er at jeg egentlig bare gerne vil have de samme igen. Men de blev købt i Østrig da vi boede der (så kan den opmærksomme læser regne ud hvor æld gamle de faktisk er!) og det er nok urealistisk at tro at de stadig produceres. Jeg går efter en tidløs sandal så den netop kan bruges i flere sæsoner. Jeg har altid en sort og en brun sandal; de kan dække de fleste outfit. Det er begrænset hvor meget jeg bruger dem hvert år, da jeg mest går i mine Birkenstocks, men dem kan jeg dog alligevel ikke troppe op i til alle anledninger, selvom jeg ville ønske det:-)

Jeg har faktisk kigget de sidste to somre, men bare ikke fundet dem rigtige. I år går den ikke længere, og jeg tror jeg har sporet mig ind på hvad jeg gerne vil have. En ting er sikkert, den skal være simpel og tidløs igen.

Der er rigtig meget fremme med fokus på storetåen; sandaler med rem rundt om tåen. Rigtig mange brands har bud på denne trend i alle pris klasser, og som her i mine bud fra Zara til Net-a-porter. Jeg synes det er en rigtig fin detalje, og et frisk pust istedet for dem som har siddet mellem tæerne de sidste mange år. Dem har jeg feks. ingen bud på her, og det er endda helt ubevidst.

1. Zara til 449kr. // 2. Vagabond 699kr. // 3. Billi Bi 999kr. // 4. Billi Bi 699kr. // 5. Zara 299kr. // 6. Zara 399kr. // 7. Vagabond 649kr. // 8. Tiger of Sweden sat ned til 1.049kr. hos Ellos // 9. Angulus 1.099kr. // 10. Billi Bi 999kr. // 11. ATP Atelier ca. 1.500kr. // 12. Billi Bi 999kr.

Der er rigtig mange fine, og mange med skønne detaljer. Jeg kan godt lide højden som nr. 5 giver, de skønne flæser på nr. 9, den fine rem om hælen på nr. 4…. Men den jeg hælder mest til pt er nok nr. 2 fra Vagabond. Jeg skal have en rem om hælen og så er jeg vild med det helt enkle udtryk. De har en rigtig god pris som er værd at tage med, selvom jeg gerne havde betalt flere penge for de helt rigtige, og det er fordi at jeg ved at jeg bruger dem sæson efter sæson og dermed en investering.

God shoppe lyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *