Fastelavn

Idag er mine tre sendt til fastelavns fester i hhv børnehaven og skolen som så mange andre børn. Jeg har igennem årene stået for alle børnenes kostumer, da jeg synes det er sjovt. Nogle år har det været mere simpelt end andre alt efter hvad overskuddet, og ønskerne, har været til.

Bertram gjorde det nemt for mig i år, da han ville være Kattedreng fra Pyjamas heltene, og det var ikke noget jeg ville gå i kast med, så det blev købt i England.

Pigerne var helt enige om hvad de ville være i år, og det skulle være det sammen, nemlig klovne. Det var ikke den værste opgave at gå til tænkte jeg, men selvfølgelig opstod der lidt vanskeligheder undervejs. Men hvad der ikke slå dig ihjel gør dig kun stærkere 🙂 🙂

Vi blev hurtige enige om at vi ville prøve at lave den type klovne bukser med ring for den sjoveste effekt. En hulahopring ville blive for voldsom, så det endte med rør fra Bauhaus beregnet til gulvvarme. De købes på centimeter og kunne dermed laves i deres mål. Smart og ok billing. Derud over har vi købt parykker og næser. pompommerne har de selv lavet, og trøjerne havde de. Som prikken over i’et, har de haft hhv mine og Thomas’ sko på:-)

Jeg skal gerne ligge billeder ud fra de andre år hvis det kunne have interesse ift inspiration?!

Hav en dejlig forårs og fastelavns weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *