About

cropped-IMG_7278-e1539944542670.jpg

Jeg har beskæftiget mig med mode i 13 år og det er en naturlig del af mig.

Personlig styling har altid været noget der har optaget mig, og derfor  har jeg uddannet mig til personlig stylist i London, både indenfor mænd og kvinder. Ligeledes har jeg, fra samme skole, et kursus indenfor Fashion media styling.

Jeg er oprindeligt uddannet modelkonstruktør og skrædder og startede min karriere med at arbejde for et dansk brand indenfor fitting og som design assistent. Det blev senere hen til en stilling hos et andet brand som kreativ udvikler og fitting ansvarlig. Pga. min baggrund inden for udvikling af tøj, og især fitting delen, ser jeg tøj anderledes end de fleste andre.

Jeg arbejder freelance som stylist for studieværter og magasiner, skriver som modeblogger for APPETIZE magasin og holder oplæg til f.eks. kvinde aftner, events og lign. Derudover underviser jeg i styling/farvelære, kreative valgfag og afholder sykurser.

Det lyder som en masse ting at have gang i, men det er mig! Jeg kan ikke sættes på en hylde; det har jeg for mange interesser og jern i ilden til. Sådan er det at være kreativ:-)