Nattøj – the stylish way

Reklame da indlægget er skrevet i samarbejde med Hunkemöller

Jeg har et kæmpe stort blødt punkt for nattøj og morgenkåber. Jo blødere jo bedre! Her kommer et lille udpluk af mine favoritter indenfor nattøj fra Hunkemöller.

Komfortabelt

At finde en god blanding af noget der er behageligt men også ser pænt ud, har kunne være udfordrende. Heldigvis er komfort blevet et must, og derfor er det ikke længere noget problem at finde noget der kan begge dele når vi kigger på pyjamas sæt. Om man er til sæt uden ærmer og shorts, eller lange ærmer og ben, så er det noget for enhver smag her.

Blomstret top // Blomstret shorts // Kimono // Velour top // Velour shorts

En fin kimono går man aldrig galt i byen med. Den er anvendelig i så mange henseender. På badeværelset morgen og aften, en sommer aften på terrassen, til stranden….-sågar over et par jeans og en t-shirt. Mulighederne er mange. Disse to fine sæt passer perfekt til, og det gør jo ikke noget at det matcher fint 🙂 Det blomstrede er et vævet sæt i samme kvalitet som kimonoen, og det grønne er velour. Velour sættet findes i 4 forskellige farver.

Pyjamas sæt // Hjemmesko // Morgenkåbe // Natkjole

Elegance

Sort kan noget helt særligt i denne sammenhæng. Er man til den mere enkle og elegante stil indenfor nattøj, er der stadig masser at finde som er blødt og behageligt. Pyjamas sættet i 95% viscose og 5% elastan har det hele med den yderst lækre kvalitet, men samtidig de elegante detaljer. Morgenkåben er en klassiker i ribstrikket fleece og et klart musthave til den koldere tid vi går i møde. Natkjolen synes jeg er vanvittig elegant med den flotte længde og detaljer; ligeledes i viscose og elastan.

Jeg ved godt hvad der skal på min ønskeliste, da det godt kunne være tid til at opgradere lidt 🙂

I kan læse mere om feks. valg af badetøj fra Hunkemöller HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *