Opbevaring

Indlæg skrevet i samarbejde med Pelican Self Storage.

Med dette skønne forårsvejr, kommer udetid. Haven skal have en omgang og udeområderne trænger ofte til en oprydning. Er det bare os der formår at ophobe en masse rod over sådan en vinter?! Jøsses. Det er som om at lige meget hvor mange kvm2 man har, så er opbevaring bare altid en mangelvare. Her kommer steder som Pelican Self Storage til gavn.

Igår var jeg igang med den helt store tur i vores skur. Det har jeg været før, men det var lidt svært at se 🙂 Grunden til det er, at vi har så mange ting vi ikke kan skille os af med, men samtidig bruger vi det næsten aldrig. F.eks. kælke; hvor mange gange har de været i brug denne vinter? INGEN. Vi har tre stk. stående og de fylder. Sådan er det med flere ting til haven; ting man ikke kan undvære selvom behovet for dem kun opstår meget sjældent. Og det hele fylder helt enormt! Her kan et opbevaringsrum være belejligt.

Med to solide stigereoler og en slagterbænk, kan vi få nogenlunde styr på vores ting. Jeg har købt plastik kasser i forskellige størrelser og sat dymo strimler på, så både jeg og min mand kan finde ud af det 😉 Slagter bænken giver lidt opbevaring til hynder og småting i kasser under bordpladen, men mest er det for at have en arbejdplads. På væggen skal jeg have lavet en løsning så nogle ting kan komme op at hænge. Evt. en værktøjs væg.

På den ene væg hænger en lang liste til haveredskaber. Den var i huset da vi overtog, så sikkert omkring 50-60 år gammel. Den passede perfekt i målene og nu står de ikke og vælter rundt.

Børnene fik jo sidste forår et legehus. En hytte vil flere måske nærmere kalde den 🙂 Med al den plads, kunne al deres legetøj komme derud fremfor at fylde i skuret. Men nu skal det ikke virke for idyllisk; der skal stadig stå en traktor og en græsslåmaskine på det ellers ryddelige gulv. Ovenpå stigereolerne er der lavet plads til at store havehynder kan få plads over vinteren.

Fordi min far og jeg har gået og arbejdet on/off på legehuset og den nye terrasse, har værktøjet bare fået lov at stå. Til sidst kunne vi ikke overskue at lægge noget på plads, og alt blev bare smidt ind. Så I skal da ikke snydes for at se hvordan det så ud inden jeg gik igang.

Ja intet er perfekt. Jeg fandt en løbecykel, et løbehjul, en autostol og en klapvogn vi ikke bruger. Det hjalp at få det væk, sjovt nok 🙂

Så nu går jeg foråret imøde lidt lettere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *