Bikini sæson

Det er forår og inden vi ved af det, så er det sommer og bikini sæson. Personligt synes jeg, at det er meget rart at tænke lidt fremad på forhåbentlige skønne sommerdage. Det er okay at drømme selvom vores land og verden er i en meget uvant og historisk situation. Bikini sæson, det er velkendt og associeret med ofte glade dage og minder.

Jeg har i samarbejde med Hunkemöller lavet et indlæg om sæsonens bikinier, og vil guide Jer til det rigtig valg for netop Jer. Se hele deres bikini udvalg HER.

Det rette valg

Når man vælger badetøj, og især bikini, er det vigtigste at du er ærlig omkring din figur type og tager højde for den. Man kan nemt lade sig påvirke af de flotte model billeder. Selvom du er ærgerlig over at du f.eks. har for stor barm til den lille trekant top, så vil det ALTID være meget mere klædeligt hvis du vælger en bikini top der reelt set passer dig. Det er virkelig også vigtigt at få en underdel i den rigtige størrelse, selvom det kan være lidt svært at indrømme at man måske skal en størrelse op 😉

Jeg har her sammensat et udvalg der dækker de fleste behov ift pasform, og viser den brede vifte af de forskellige bikini muligheder. Både indenfor over- og underdele. Her er både ensfarvede og mønstrede, da det er meget forskelligt hvad man er til.

1/ Tripe bandeau bikinitop og tanga bikinitrusse 2/ Leopard trekantsbikinitop og bikiniunderdel med høje ben 3/ Scallop push-up bikinioverdel og bikinitrusse 4/ Spot Game bøjle bikinitop og bikinitrusse 5/ Fango bandeau bikinitop og bikinitrusse 6/ Goldenrod bikini croptop og bikiniunderdel med høje ben 7/ Sunset Dreams bøjle bikinitop og fold over bikinitrusse 8/ Pagoda bikinitop og butterfly bikinitrusse

Når man køber bikini, er det ikke en fast pakke med over- og underdel. Man er tit ikke den samme størrelse i over- og underdel, og derfor er det optimalt. Ofte kommer hver serie med et udvalg af forskellige over- og underdelen, så du kan sammensætte det bedste valg for dig.

Eksempler

Tag bikini nr. 7: Her er der valgt en bikini overdel som er optimal for den lidt større barm. Den er formstøbt og med bøjle og giver derfor god støtte. Underdelen er med fold over kant som man kan sætte efter behov og som dækker lidt mere end mange trusser. Til denne Sunset Dream serie findes der hele 4 forskellige overdele og 6 forskellige underdele.

Kigger vi derimod på bikini nr. 2: En trekants top er til dem der ikke har en barm der kræver ekstra støtte. Der er ingen bøjle i, men fyld der kan tages ud. Underdelen her er med høje ben og dækker langt mere end de fleste trusser. En model som denne kan være klædelig for både større og mindre kvinder, men mest af alt er det nok meget et stil spørgsmål. Leopard serien har 4 overdele og 2 underdele.

Jeg håber at dette kan guide Jer i de mange muligheder og hvad man skal tage højde for. Pasform, pasform, pasform!!! 🙂

I kan læse om det rette valg af sports BH HER.

Én kommentar til “Bikini sæson”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *