Det vigtige valg af den rette sports bh

Indlæg skrevet i samarbejde med Hunkemöller.

Vidste du at det er ekstremt vigtigt at du bærer den rette sports bh og dermed får en god støtte når du motionerer? Når du bevæger dig behøver barmen ekstra støtte, hvilket skyldes både de gentagne bevægelser og belastningen. Når du træner uden en sports bh, kan det give smerter i barmen samt skuldre og/eller nakke. OG på længere sigt kan det gøre at barmen hænger mere. ALARM 🙂 🙂

Hos Hunkemöller har de inddelt deres sports bh’er i tre niveauer, baseret på sport og aktivitets niveau: 

Level 1 giver medium støtte og er velegnet til en mildere træning eller aktivitet såsom yoga.

Level 2 giver en stærk støtte til din barm og er velegnet til anstrengende aktiviteter, såsom fitness og spinning.

Level 3 er til dig der dyrker høj intensiv træning. Det er vigtig at gøre brug af ekstra fast støtte til f.eks. dans eller løb.

Derfor er det vigtig at have forskellige sports bh’er hvis man dyrker forskellige former for motion. Se hele udvalget HER. Jeg dyrker yoga og løb….-altså på gode dage 😉 Jeg savner at danse, så forhåbentlig kommer jeg i gang med det igen her i 2020. Det var i hvert fald planen. Så for mit vedkommende skal jeg have både Level 1 og 3 for den rette sports bh.

Der er så mange fine at vælge imellem uden at de behøver at bliver kedelige og praktiske. De findes med mange forskellige rygge og detaljer, og kan dermed passe til alt træningstøj. Jeg er faldet for dette udvalg, som jeg tænker kan spice mit udvalg lidt op og sikre mig den rette støtte.

Level 1: 1// En klassisk sort med bryder ryg. 2// Fin farve i bløde materialer

Level 2: 3// Flot udskæring og mesh detalje bag på 4// Samme model som nr. 3, men helt andet udtryk 5// Jeg er vild med denne type top med et par højtaljede bukser

Level 3: 6// + 7// Flotte print pryder disse bh’er. Se link for flere varianter. 8// Endnu en klassisk sort, men denne gang med anden ryg og bedre støtte.

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om Hunkemöllers træningstøj. Læs det HER.

Én kommentar til “Det vigtige valg af den rette sports bh”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *