Det perfekte frieri

Det perfekte frieri kan man jo ikke snakke om; det er jo meget individuelt.

Da Thomas og jeg blev kærester i 2001, var han umiddelbart ret ramt af amors pil (det forstår man jo godt) og der var ikke de romantiske gestus han ikke kunne finde på. Jeg havde ikke oplevet noget lignende før, og var heller ikke typen der var synderlig god til det med følelser, så havde lidt svært ved at tackle det.

Det skal sige at der gik hverdag i den og at det ikke er noget han har været kendt for de sidste 18 år 🙂 🙂

Idag er det 10 år siden han friede til mig. Med hans historik kunne man tro at sådan et frieri kunne blive rigtig, rigtig godt. Men…..

This is what happened

Vi boede i Østrig på det tidspunkt og var hjemme på juleferie, Alma var 10 måneder gammel. Vi var hjemme hos mine forældre og sov i kælderen på mit gamle værelse. Thomas skulle tidlig op da han skulle køre tilbage til Østrig, og Alma og jeg skulle blive lidt længere. Jeg liggere og sover, og den der kender mig, ved at jeg er god til at sove. Alligevel vågner jeg ved at det rumsterer ved siden af sengen og jeg får mig vendt og lige åbnet øjnene. Der sidder Thomas på knæ med en ring i hånden.

Man kan sige at det ikke er det værste at vågne op til. Problemet er bare at jeg ikke hørte et ord af hans frieri; jeg sov! Jeg har aldrig lagt skjul på at han ikke skulle finde på et eller andet pladder romantisk, for jeg ville ikke vide hvor jeg skulle gøre af mig selv. Jeg er nok mere typen man frier til på sofaen en søndag aften. Så intentionen med frieriet var så fint, men jeg kunne nu alligevel godt have tænkt mig at høre hvad han havde at sige:-) Det blev sgu bare lidt en underligt situation, og vi griner stadig af det. Sad but true 🙂

Det blev lidt en ambivalent følelse. Totalt glæde over at skulle giftes og have fået den smukkeste ring. Men alle ville jo også høre hvordan han havde friet, og der fik den gode historie altså lidt et hak. “Mor, hvordan friede far til dig?” “Jo, nu skal I høre børn. Han friede da jeg sov og jeg er sikker på han sagde en masse dejlige ting. 10 min. efter kørte han og jeg så han ikke i 14 dage!” What a story 🙂 🙂 🙂

Han er klar over at det måske ikke gik helt som planlagt, det har han også hørt lidt for siden. Faktisk jokede vi i årene efter med at han måtte gøre det om en dag. Det har jeg dog stadig tilgode 😉 Men jeg sagde jo også ja.

Hvordan blev I friet til?

2 kommentarer til “Det perfekte frieri”

  1. Hej P. Kan simpelthen ikke forstå hvorfor jeg aldrig har hørt den historie? Jeg troede han friede til dig i New York .. men sød historie – har han fortalt dig sidenhen hvad han egentlig sagde den morgen? ❤️
    Ras friede til mig i min frokostpause på Bispebjerg Hospital. Han skulle også rejse, og var ret besluttet på at det skulle være på vores 7 års dag, så vi spise sushi på terrassen i regnvejr. Han gik ikke på knæ, men der var en ring

    1. Altså, det er ikke en historie jeg har fortalt bredt…-for Thomas skyld 🙂 New York var to år før vi fik Alma. Og nej, han har aldrig rigtig fået genfortalt det. Tror jeg vil få han til det idag:-) 🙂
      Det lyder nu som et meget sødt og hyggeligt frieri <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *