5 ways to wear a slip dress

Jeg prædiker altid om hvordan man skal sikre sig at man kan bruge sit tøj til forskellige anledninger. I dag er ingen undtagelse:-)

Jeg har her lavet 5 sæt som alle tager udgangspunkt i en klassisk slip dress. Den kan bruges på utallige måder, altså mange flere end her vist. Der er taget udgangspunkt i årstiden, og jeg fik lige lyst til at lave en all black i dag.

Her er kjolen stylet på en lidt rå måde. En rå t-shirt, som gerne må være lidt oversize og evt. med opsmøget ærmer, under kjole, et par støvler med nitter og så nogle smykker med lidt kant. Et ideelt look til feks. koncerter.

En tætsiddende, tynd strik med en lille turtle neck som kan bruges både under og over kjolen. En snørre støvle og lidt grovere creoler. Et all around look.

Tag en stor chunky strik over din slip dress, en lækker fanny pack i taljen i stedet for et bælte og et par cowboy boots. Lidt finere end look 2, men stilen er lidt den samme. Støvlerne på de to looks kan også sagtens byttes rundt.

Et outfit til en aften ude hvor dress coden gerne må være elegant. Tag et bælte omkring din blazer og skab en tie waist effekt. Et par flotte stiletter eller pumps og et par flotte store øreringe, og du er godt kørende.

Sidst, men ikke mindst, bær kjolen som den er. Perfekt til julefrokoster eller nytåret. Evt. et par flotte sling back sko og elegante smykker.

Kun fantasien sætter grænser, og det er bare med at se sin garderobe igennem og prøve sig frem. Prøv det; du vil opdage så mange nye og gode muligheder i tøj du allerede ejer.


6 kommentarer til “5 ways to wear a slip dress”

  1. Du er altid velkommen til at skrive til mig f.eks. på IG. Grunden til jeg ikke skriver hvor tingene er fra på opslag/indlæg, er fordi det er tiltænkt inspiration og fordi det ikke er i samarbejde med brandsene.

   1. Tak – det vil jeg gøre 🙂 Det er fuldt forståeligt. Jeg gad godt vide, hvor alt fra outfit nr. 1 og 2 er fra og bæltet fra outfir nr. 3. Det bliver lidt omfattende, beklager. Det er en super fin inspirationsblog, du driver!

    1. Tak, dejligt du finder det inspirerende, det er jeg glad for at høre!!! Giv endelig din tilkendegivelse på IG så jeg ved I er med 🙂
     SLIP DRESS er fra Gina Trico.
     LOOK 1: Støvlerne er fra Steve Madden (Zalando) og hedder EPY. T-shirten er fra ZARA. Øreringe fra Lulu. Halskæden er fra Asos design.
     LOOK 2: Strik fra ZARA. Støvler fra Billi Bi. Øreringe fra Månesten.
     LOOK 3: Øreringe fra Lulu. Støvler fra Vero Moda. Strik fra Arket. Bælte taske er noget så fancy som fra AliExpress 🙂
     LOOK 4: Blazer fra MbyM. Stiletter fra Ik Bennet (Zalando). Øreringe fra Pernille Corydon. Bælte Gina Trico.
     LOOK 5: Sko fra Dior. Smykker husker jeg desværre ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *