Én blazer – uendelige muligheder

Wardrobe capsule er et udtryk man bruger om et lille udvalg af tøj. Et lille udvalg af tøj som kan give dig utrolig mange muligheder, HVIS det er sammensat rigtigt. F.eks. kan man snakke om en 12 piece capsule, som er et nøje udvalgt udvalg af tøj der kan give dig helt op til 96 outfits muligheder! Vildt, ikke?! Der er måske lidt at tænkt over når du kigger på hvor meget der hænger i din garderobe 😉 En blazer er et must i sådan en sammensætning.

Jeg vil her vise Jer nogle kombinations muligheder udfra en blazer. Det skulle gerne give et indtryk af hvordan det er man kan lege med sine outfits udfra de samme styles, og skabe meget forskellige looks. Sko, tasker og smykker kan også gøre en kæmpe forskel for det samme outfit.

På Instagram kan du se et opslag med hvordan jeg har stylet samme kjole på forskellige måder.

En lækker, klassisk mørke blå blazer er ikke en dårlig ting at have i sin garderobe. Den går aldrig af mode, og den kan gøre den helt store forskel og redde mange tøjkriser.

Her har jeg vist to outfits; et mere alsappet med jeans, strik og en grovere støvle, og et finere med skjorte, hæle og habitbukser. To vidt forskellige udtryk hvor jakken gør sig fantastisk til begge.

Her har jeg kun byttet skjorten og strikken. Straks trækker den outfittet med habitbukserne ned og gør det langt mere casual. Sættet med jeansene er stadig afslappet, men ændre sig radikalt med farve ændringen.

På sidste udgave er skoene blevet byttet rundt. Nu er det pludselig jeansene der er mere dresset op. Og modsat kan et par habitbukser sagtens klare at blive dresset ned med et par grove støvler eller sneakers.

Vi har her at gøre med 5 stykker tøj som har givet os indtil videre tre sæt. Vi kunne også ændre skoene til mokasiner eller tilføje endnu en strik, og du vil have endnu flere muligheder.

En god grund regl når man shopper er, at hvert stykke tøj man køber skal kunne styles med minimum 3 stykker tøj du allerede har i garderoben. Så undgår du køb du kun kan style på den samme måde igen og igen.

Jeg er denne uge blevet inspireret af Massimo Duttis fantastiske univers. Tjek udvalget ud HER.

Én kommentar til “Én blazer – uendelige muligheder”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *