Buksedragter

For et par uger siden lavede jeg et post på IG med forskellige buksedragter; ensfarvede og mønstrede. Alle med forskellige looks og stilarter.

Jeg synes at buksedragter er super flotte og man ser altid velklædt ud i dem. Ligesom med kjoler, så udgør de et komplet outfit, og dermed er det ofte også en nem løsning. Alt afhængig af hvilket materiale du vælger din buksedragt i, kan du ændre looket. De kommer i alt fra elegante, lette materialer til mere rå. Ved at ændre sko og accessories kan du nemt dresse din buksedragt op eller ned.

Idag vil jeg vise Jer et udvalg af elegante sorte buksedragter, som alle er gode muligheder til julefrokosterne. Oveni købet er de alle til rigtig gode priser, alt fra 299kr. til 950kr., med en gennemsnits pris på 530kr.

Jeg skrev egentlig til mit post forleden, da jeg selv var på vej til julefrokost, klædt i sort at det normalt ikke er noget jeg gør. MEN netop til julefrokoster er det sorte tøj bare elegant og passende til årstiden. Grunden til at jeg normalt ikke gør det, er fordi at jeg er en efterårs type i mine farver, og derfor klæder det mig bedst at iføre mig farver. Sort er for dominerende til mig, og det er det faktisk generelt til lang de fleste i vores del af verden. Note to self 😉

Øverst fra venstre: &otherstories 950kr. // Only 599kr. // Topshop 450kr. // Zara 449kr. // Vila 499kr.

Nederst fra venstre: Mango 699kr. // Mango 599kr. // Wal G. 379kr. // Noisy May 399kr. // Zara 299kr.

Tag f.eks. buksedragterne fra Vila og Wal G.; her kan man nemt tilføje sit eget twist ved at sætte et bælte eller bånd i taljen. Alle er de meget forskellige, og der er lidt til en hver smag. Alle er de elegante uden at være for klassiske og med hver deres små twist.

Her er buksedragter med og unden mønstre, som vist på IG.

Udvalg af ensfarvede buksedragter
Printede buksedragter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *