Hjemmesyet etage kjole

Jeg har efterhånden vist denne kjole frem nogle gange på story. Eller rettere sagt, I har værte gode til at spotte det fine stof på story. Kjolen har I vist aldrig helt set 🙂

Det er en hjemmesyet kjole jeg lavede sidst på sommeren. Stoffet er fra Stof & Stil. Mønstret er også købt der og du kan finde det HER. Jeg har ikke ændret noget på mønstret, men du kan sagtens ændre på detaljer, længde, ærmer….-hvad du ny synes for at gøre den lige til hvad du ønsker. Min plan er at få den lavet i ensfarvet også, og her vil jeg sløjfe alle de meget feminine flæse detaljer og gøre den helt enkel.

Denne model af kjole har vi alle set et utal af gange i butikkerne i forskellige afskygninger. Grunden til at jeg valgte at lave en hjemmesyet etage kjole var, at jeg ikke synes der var en i de rigtige farver og print til mig. Og ja, så synes jeg det er sjovere at have noget ingen andre har 🙂 Så jeg fandt dette flotte stykke stof efter længere tids søgning, lige i min farveskala. Farverne er efterår og i de toner jeg har fra naturens side. Jeg ønskede en kjole jeg kunne bruge både med bare ben og hen over vinteren. Det fik jeg 🙂 Modellen er selvfølgelig også valgt til at klæde den figurtype jeg nu engang har. Man er vel stylist 😉

Hvis I kan sy, så giv jeg endelig i kast med hjemmesyet tøj til Jer selv. Man kan få det lige i de former og farver man ønsker, og man kan lave sig noget unika tøj.

2 kommentarer til “Hjemmesyet etage kjole”

  1. Jeg er ved at sy denne kjole, men jeg forstår ikke hvordan man får lavet halsudskæringen. Syer man understellet på og klipper hul i begge lag? Hvordan syer man det så sammen igen. Kan du hjælpe mig med en bedre forklaring end den der følger med mønsteret?🙏🏻

    1. Hej Siri. Jeg er i tvivl om hvad du mener med understellet, men flæsen syes på mellem selve kjolen og belægningen. Så klipper man sømrummet til, og små hak i rundingen, og vender den rundt. Jeg følger ikke altid deres vejledninger, så måske jeg har veget fra mønstret. Men skriv endelig hvis jeg ikke fik svaret på dit spørgsmål:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *