Fra catwalk til budget part 1.

Tit ser man en masse flotte og inspirerende outfits på catwalken. Ofte skænker man det ikke nærmere tanke, da det sikkert er for dyrt. Ofte er det ganske rigtigt i den dyre ende, men derfor kan man jo godt lade sig inspirere.

Jeg har taget et billede fra catwalken fra Søren Le Schmidts AW19 kollektion (autumn/winter), et super flot senneps gult suit. Så har jeg fundet alternativer på budget og samlet dem til dig.

Den gule sæt her er fra Coster Copenhagen. Jakken kan nu findes på tilbud til 650kr. og bukserne er til 599kr. Begge dele er super flotte og passende til årstiden og kan styles med alverdens andre styles. Bukserne er ikke lige så oversized som catwalk billedet, men mere anvendelige for de fleste. Vil man gerne have det mere oversized, findes der dette flotte sæt fra Topshop med jakke til 69 pund og bukser til 49 pund. Altså total ca. 1.000kr.

Handskerne er med lidt langt skaft som på catwalken, fra Randers handsker til 399kr. Tasken er fra Unlimit til 499kr.

Altså et komplet sæt du kan få for ca. 2.000kr.

Så en vigtig note er; lad dig inspirere af catwalken og mode magasinerne, og find din egen version. Det er sjovere og ofte langt billigere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *