Den rigtige BH er et must!

Indlæg i samarbejde med Hunkemöller

Når jeg snakker med kunder, så understreger jeg ALTID hvor vigtigt det er at have den rigtige base. Det drejer sig om undertøj, strømper/strømpebukser og undertrøjer/toppe. Vælger man ikke rigtig, kan det ødelægge hele dit outfit.

Når jeg snakker om det med kunder, får jeg ofte lidt forundrede blikke. Men når jeg viser dem den forskel det gør, så er det er point of no return 🙂

Idag vil jeg vise eksempler på de mange forskellige BH typer der er. Man behøver ikke have et hav af BH’er, men dem man har skal være velsiddende, og så skal du som minimum have en hvid, en sort og en hudfarvet. Så skulle din dagligdags garderobe gerne være dækket ind. Men man er også nød til at tænke på kjoler/toppe med bare rygge eller andre anderledes snit. Det er bare ikke pænt at have synlig BH!

1/ 2/ 3/ 4/ 5/ 6/ 7/

1/ En halterneck BH giver sig selv hvad den er velegnet til. Har du en kjole som er bundet i nakken eller lign. så er dette den mulighed du skal gå efter. 2/ Denne BH er rigtig god til V-udskæringer, især toppe. Den ligger flot på kroppen og går dybt ned. Stadig med almindelige stropper bagpå. 3/ Denne trekant bralette er uden skåle og rar at have på. Til smalle rygge er denne god. 4/ En flot hvid (OG sort!), push up eller ej, er et must i basis garderoben. Vælg en med blonde og den er mindre kedelig. 5/ Sexet er den ikke, men en basic t-shirt BH er også et must, i enten hudfarvet, hvid eller sort. Under tynde materialer vil du ikke se hvad du har under. En hudfarvet skal du have til alle hvide eller lyse tyndere materialer. 6/ Denne formstøbte BH uden bøjle er også en god basis ting at have. Mange foretrækker uden bøjle, men ikke alle kan bære det. Igen er den helt glat som t-shirt BH’en, men kun foran. 7/ Sidst men ikke mindst, skal du have en stropløs BH. Den kan jo selvfølgelig også bruges med stropper og så kan stropperne krydses bagpå for at dække andre behov.

Så skulle alle dine behov gerne være dækket ind, måske også flere en nødvendigt. Som i mit sidste indlæg om undertøj pointerede jeg at det ikke behøver koste en formue at opgradere lingeri skuffen. Tilføj lidt blonde og gør det mindre basis og kedeligt.

Se det store udvalg på www.hunkemoller.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *