Hverdagen er tilbage

Det er utroligt hvor hurtigt fem ugers ferie kan gå! Sådan er det vist bare med ferie. Idag er ungerne afsted for første gang, ja i fem uger. Pigerne er sendt på fodbold skole hele ugen og mindste er tilbage i børnehaven. Han havde glædet sig, og så er det alt andet lige noget nemmere at komme afsted og få afleveret. Fodbold skolen er en perfekt blød opstart inden skolen starter igen i næste uge.

Vi startede jo ferien med vores kør-selv debut. Uge 27-29 var vi på vores helt egen lille rundrejse og det var fedt. Jeg havde tænkt at det var skønt at rejse i starten af ferien og så nogle uger hjemme efterfølgende. Det var også godt, men jeg synes det er skræmmende hvor hurtigt de uger kommer i “glemmebogen”. Jeg kan ikke forstå at det kun er to uger siden vi kom hjem; det føles som flere måneder siden. Selvfølgelig er turen ikke i glemmebogen, men tiden går bare hurtigt og når man kommer hjem til så kontrast fyldt en hverdag og far er tilbage på arbejde, så er man bare videre! Det føles faktisk surrealistisk at vi lige har haft de oplevelser og sommeren er ved at være forbi. How time flies! De sidste to uger har jeg været alene hjemme med børnene. Vi har ikke haft de store planer og bare taget det stille og roligt, efter en begivenhedsrig rejse. Jeg er så glad for at jeg har kunne have så lang en ferie med dem, og de ikke har været nødsaget til at skulle være i institution i ferien. Når ungerne rammer skolealderen, kan man bare se hvor meget de har brug for dette afbræk.

Jeg har ikke længere tal på de gange vi har været i vandet i år. Der er ikke noget bedre end springe i fra broen og nyde mødet med det forfriskende vand. Giver klare tanker.

Pigerne har været geniale til at lege sammen og hele tiden haft gang i en eller anden leg. Der har faktisk kun været en enkelt legeaftale, ellers har de bare brugt hinanden. ENDELIG! Det er seriøst først nu de har fattet hvor heldige de er af have en søster så tæt på aldersmæssigt. Men hvad, bedre sent end aldrig;-) Til gengæld har mindste nok været lidt mere tilsidesat end normalt, da de synes han har forstyrre. Det er så gået ud over mig 🙂 Jeg elsker at lave noget med ham; bygge brio, lego, klodser, krea…. Men jeg er så dårlig til “så er du tyven og jeg er politimanden” eller “mor du styrer lego pigerne, så er jeg drengene”. Der stopper min kreativitet simplethen 🙂 🙂 Så jeg tror alle har været klar til at få nye input idag; han kan lege med vennerne i børnehaven og jeg kan få mit hoved tilbage på work mode. Jeg tænker også min mand synes det er ok jeg skal igang igen, da jeg ikke er den bedste til at holde ferie, forstået på den måde at mit hoved kører på overtid hele tiden. Hvis jeg ikke får lavet noget kreativt er det som om det hele hober sig op i mig indtil jeg ikke kan mere og bare må gøre et eller andet. Det startede allerede første ugen af ferien, da jeg bliver vildt inspireret af at rejse. Jeg kan ikke altid sætte en finger på hvad det er der rør sig i mit hoved, men der er ikke ro skulle jeg hilse at sige -ha ha. Det var jo bla derfor at jeg sprang på maler arbejdet da vi kom hjem. Nu har læse hjørnet og køkkenet været igennem et mindre make over og jeg har fået lidt ro. Ja jeg kan godt selv høre hvordan det lyder, men ikke desto mindre er det sandt. Heldigvis har jeg en tolle mand som kender mig, og lader mig gøre hvad der skal til 🙂

Den dejligste eftermiddag og aften i Rødhus med pizza og badning ved solnedgang.

Denne uge står på forberedelse til næste uges undervisning på Handelsskolen foruden kunde aftaler og møde. Normalt glæder jeg mig da ikke ligefrem til at skulle ind og sidde bag computeren, men denne gang er det helt ok, og jeg glæder mig til at møde de nye kunder. MEN jeg er nu alligevel meget glad for at vi tager en stille opstart alle sammen inden den helt rigtige hverdag starter næste uge. Jeg startede ihf dagen med at give mig selv lidt tid og lige komme på den anden side. En kort løbetur efter aflevering og et bad uden at der var en eller flere der kaldte på mig. Det var rart og godt givet ud!

En af de skønneste sommerdage, er når jeg mødes med tre af mine bedste veninder, vores mænd og børn. Altid i Blokhus og i år havde vi den dejligste dag på stranden og i sommerhus.

Har I nået det I ville denne sommer? Det har vi altså ikke. Vi elsker at gå ture alle sammen og løbe og lege imens. Det har vi ikke gjort en eneste gang. Vi skulle til summer lounge på Kunsten. Heller ikke. Vi skulle have haft mange flere grill aftner med venner. Vi skulle på cykel tur. Nej. Er det bare os det ender sådan for hvert år? Der må komme et nyt lovforslag om at sommeren skal vare længere 🙂 Egentlig handler det for vores vedkommende egentlig mest om, at vi skal huske at man stadig kan en masse hyggelige ting selvom hverdagen ruller og vejret skifter. Generelt bare få noget mere ud af tiden og nyde livet. Note to self. Men vi har også nået en masse: Vi har badet en masse i kridtgraven som vi ELSKER, vi har været ved stranden og i havet to gange, vi har haft grill hygge, vi har leget, været i cirkus, fårup sommerland, Utzon og en masse mere <3

Dette her kan vel egentlig betegnes som første overspringshandling?! Ups. Men det er ok, jeg kan stadig nå dagens program:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *