Den rette base

Der er ingen tvivl om, at jeg er fan af alsidigt tøj. Tøj skal bruges og ikke bare hænge i skabet og gemmes til en særlig lejlighed. De kjoler jeg køber skal både kunne bruges med sneakers og stiletter, bukser skal kunne dresses op og ned…. Det gør at din garderobe ikke behøver være så stor som hvis tøjet kun var til enten det ene eller andet. Det er også en bæredygtig måde at bruge tøj på, og det kommer vi ikke udenom disse dage.

Min mand tog billedet af mig. Han er høj og får tit taget billederne lidt oppe fra. Mine blege vinter fødder, som blev luftet for første gang, kom til at ligne en str. 42 i en kombination af fugle perspektiv, bleghed og måden jeg står på. Hermed noteret 🙂

Her er endnu et eksempel på et outfit jeg dressede hurtigt op efter arbejde og inden en casual aften ude. Du kan se et andet eksempel på det HER.

Min base bestod af jeans, bælte og basic hvid tee. På arbejde havde jeg en army grøn skjorte over og sneakers. Min skjorte er en gammel sag, men denne er et virkelig godt bud. Elsker at den har lidt kant og noget specielt over sig. New balance sneakers kan jeg ikke stå for. På job skal der selvfølgelig ofte en mere praktisk taske til, og denne måtte gerne være en del af mit udvalg 😉

Efter job skulle jeg direkte videre i byen. Skjorten blev skiftet ud med en blazer, sneakers ud med sko med hæl og så en mindre taske. Lidt ekstra make-up og så var jeg kørende.

Det behøver ikke kræve så meget, og ved at klæde sig i den rigtige base, kan man let ændre sit look. Dette kan gøres indenfor alle stilarter! Noget jeg ikke kan leve uden, er mine mom jeans som uden tvivl er dem jeg føler mig bedst tilpas i, men det er en smags sag. Derudover skal der være lækre basis t-shirts i min garderobe. Spendér gerne lidt ekstra penge på den slags, så holder de bedre. Mine yndlings er ni år gamle!

Nedenfor kan du se hvor alle styles er fra samt pris.

Håber det giver inspiration til hvordan I kan bruge Jeres tøj.

  1. Skjorte Samsøe Samøe 1.200kr.  //  2. Taske Mulberry ”Vale” 10.400kr.  //  3. Sneakers New Balance ”990GL5” 1.600kr.  //  4. Tee Acne 800kr.  //  5. Bælte Filippa K 850kr.  //  6. Mom jeans Topshop ca. 400kr.  //  7. Blazer H&M 249kr.  //  8. Taske Mulberry ”Harlow” 4.450kr.  //  9. Sko A Pair 1.000kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *