Well dressed workouts

Indlæg i samarbejde med Hunkemöller

Når du vælger træningstøj, hvad er det vigtigste så for dig? Jeg elsker pænt træningstøj (måske fordi jeg meget ofte afleverer børn i træningstøj?), men det vigtigste er klart komforten for mig. Da jeg er mest til yoga hvor man er i mange sjove stillinger, er det meget vigtigt for mig at det er bløde produkter jeg ifører mig, og ikke nogle der strammer de forkerte steder. Jeg er faldet i med pæne, billige tights fra ukendte brands, men udover at være pæne og billige, er de heller ikke til meget andet. F.eks. detaljen med at de ofte isætter elastik i linningen fremfor en elastisk linning.

I min verden har Hunkemöller altid været et under-, bade- og nattøjs firma. Det har jeg heldigvis lige erfaret ikke er sandt. En ny verden åbnede sig for mig og jeg blev virkelig positivt overrasket over komforten, og ikke mindst de mange fine detaljer på hver style. At jeg er hoppet i et lilla sæt, havde jeg aldrig troet, men denne nuance faldt jeg for med det samme.

Toppen er i det blødeste og letteste materiale på forstykket, en fin mesh bagside og lille binde detalje i siden. Meshen gør at man kan se den fine ryg på sports BH’en og bukserne, men uden at vise mave eller bryst som jeg personligt ikke har lyst til.

Bukserne elsker jeg! De er dejlig højtaljede med den behageligste linning som sidder lige som den skal. Buksebenene er fyldte med detaljer, men fordi det er tone-i-tone er det diskret. Mesh stykker over lår og læg som giver en flot form, og så det pæne logo tape ned ad siden som også går igen på BH’en.

Det vigtigste af det hele er næsten BH’en! Jeg har ikke en stor barm og har derfor ikke tænkt at jeg behøvede videre støtte og har dermed nedprioriteret den og købt billigere alternativer. Efter jeg har prøvet denne, som kommer i BH størrelser og dermed kan få den helt rette pasform, kan jeg virkelig mærke forskel. Og det er SYGT vigtigt med god støtte, lige meget størrelse 🙂 Husk det! Hunkemöller har tre levels i deres sports BH’er, jo højere level jo mere støtte. Jeg ved at netop dette er et problem for mange kvinder, så jeg vil virkelig anbefale Jer at tjekke det ud. Fordi det ligeledes er et undertøjs brand, ved de hvad de snakker om.

Tøjet er testet i aktion; med og uden søde, forstyrrende elementer 🙂

Links til styles: Sports BH Top Tights

Én kommentar til “Well dressed workouts”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *