Foråret bringer motivation med sig

Som jeg skrev om for noget tid siden, har mine sidste måneder krævet en del struktur med meget skiftende arbejdsopgaver. Læs HER. Det meste af tiden har jeg brugt på at undervise tre forløb for Aalborg Handelsskole; det sidste sluttede i fredags. En meget underlig følelse at noget kan slutte så brat efter det har fyldt så meget i noget tid, men jeg kan mærke at nu er jeg virkelig også bare klar til at der skal fokus på noget andet.

De første tre måneder sidste år var på fuldstændig samme måde, og da vi ramte 1. april og jeg ikke længere havde det samme tætte program og faste opgaver, slog det mig lidt ud. Jeg arbejder stadig hårdt på mine freelance opgaver og på at få meget mere gang i det, så selvom jeg har noget at lave, må det altid godt være mere. At gå fra at have kolleger, eller i hvertfald folk, omkring sig det meste af tide, til at skulle tilbage på hjemmekontoret er lidt af en kontrast. Jeg er overhovedet ikke ked af at være tilbage på min pind, tvært imod, men det kræver tilvænning.

Jeg kan heldigvis mærke, at mit mind set er helt anderledes end det var sidste år. Jeg er så bevidst om følelsen fra sidste år, og det har givet mig endnu mere gejst og gå på mod. Jeg har været slem til ikke at tro nok på mig selv, ikke tro på at jeg nok skal få succes og ladt små ting slå mig ud. Det skal være slut!

Det sidste halve år har lært mig rigtig meget, og noget på den hårde måde. En ting er sikkert, og det er, at hvis du ikke selv gør noget ved det og ikke tror på dig selv, gør andre heller ikke. Vi har alt for lidt tid her på jorden og nu skal jeg ihvertfald ikke spilde mere af min tid med at være hemsko for mig selv. Jeg er top motiveret og har en lang liste med ting jeg skal rive fat i. Jeg ved ikke om det er foråret og alle træerne der springer ud der inspirerer, men om det så kommer til motion og sundhed er jeg også max motiveret, og kan virkelig mærke den forskel det gør at jeg får mig rørt dagligt (hvilket jeg ikke har gjort meget i hele vinteren!). Daglig yoga og gåture er min vej frem!

Jeg er fan af struktur og nu sætter jeg ind med en bullet journal. Ja, jeg er typen der ELSKER lister, jo flere jo bedre 🙂 Når jeg får ting skrevet ned, og bedre i hånden end på telefonen, får jeg et visuelt overblik og husker ting langt bedre. Så nu bliver tiden struktureret og jeg ved lige hvad jeg skal tage fat i og ender ikke med dårlig samvittighed over mindre konstruktive dage. Jeg er så klar og jeg GLÆDER mig.

To ting hjælper mig på mit kontor: En plakat med teksten “Ask yourself if what you are doing today is getting you closer to where you want to be tomorrow” og et skønt postkort med “LADYBOSS” 🙂

Hvad er din motivation???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *