Beige er forårets farve

Forårs moden er virkelig en sæson jeg har svaghed for, og jeg faldt også i med begge ben forleden da jeg var en hurtig smut i H&M…-eller det var det ihvertfald meningen at det skulle være. Beige er stort denne sæson, og også en farve jeg er faldet for. Det krævede lige lidt overvindelse, da de brune toner ikke er noget vi har set meget til længe. Sidst jeg ejede noget brunt var vist i 9. klasse. Jeg siger ikke hvor lang tid siden det er siden 😉 Jeg impuls shopper stort set aldrig, men igår var bare en af de der H&M drømme dage. Deres display tiltræk mig og de havde lige de ting jeg havde brug for for at få mit strejf af forår i garderoben. Ting jeg ikke vidste jeg ledte efter, men som jeg kan mærke at jeg bliver så glad for fordi de passer ind med det jeg har i forvejen.

Inden jeg rejste til London købte jeg et par bukser til 800kr.; det var bare ikke de rigtige, og de røg retur. H&M havde de rigtige, og til kun 199kr. Bukse typen er fuldstændig en samme, men både farve og pasform var bedre. Jeg synes det er meget op og ned med H&M, men nogle gange rammer de bare rigtigt, og så er det altså en virkelig billig måde at holde sig opdateret på.

Jeg endte med at købe 7 dele. Ja det er meget, og var absolut ikke meningen. Det geniale er, at jeg kun kom af med 1.400kr. Altså set ift at jeg havde fået ét par bukser til 800kr., og egentlig været ok tilfreds hvis det havde været de rigtige, så er det dælme en god handel at få 7 dele til kun 400kr. mere. Jeg fik oveni købet 15% rabat (ikke medregnet), da de via deres kundekort nærmest altid har en eller anden rabat man kan bruge.

Rigtig mange kommenterede på min storie på Instagram om mine køb, og istedet for at skrive til Jer hver især, kommer her en oversigt:

Beige, sand, brun…..-nuancerne er mange og der er også en til dig. Netop disse farver er rigtig gode til mange af os, især dem med brunt hår; det komplimenterer os godt. Jo mørkere du er, jo mørkere nuance vil klæde dig. Som I kan se, er der egentlig ikke meget beige over mine valg, men det er fordi jeg har brunt hår, og altså selv ligger lidt højere på farveskalaen, og derfor er de lyse beige farver ikke gode til mig. Jeg er vild med blå, og især dennem mellem/denim blå som bukserne. Den står så godt til jordfarverne og jeg vil mixe alle disse 7 ting på kryds og tværs.

Jeg er vild med at foråret i år kommer i disse jordfarver, og ikke pasteller endnu engang. Dejligt med lidt forandring!

Kjole 179kr. – Broderi anglaise bluse 249kr. – Binde top 129kr. – Blazer 249kr. Paperbag bukser 199kr. – Skjorte 129kr. – Vide bukser 299kr.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *