Away again

Det er kun et par indlæg siden (læs HER) at jeg skrev om denne lidt turbulente tid.

Det er kun 14 dage siden jeg kom hjem fra Østrig og var hjemme i 3 dage inden vi tog til Norge på familie skiferie. Nu har jeg så været hjemme i 5 dage og sidder nu i lufthavnen og venter på mit fly til London. Jeg glæder mig som altid til at skal til London, men må indrømme at den pakning igår var op ad bakke. Andre der virkelig ikke bryder sig om at pakke? Det er godt at det at rejse vejer så godt op for det!

Det er London Fashion Week og jeg skal mødes med en pige jeg lærte at kende på sidste kursus i London. Hun arbejder ligeledes som personlig stylist, men i London. Det er ikke fordi vi skal ud og mænge os med de rigtig smarte, men glæder mig til at mærke LFW viben.

Imorgen står den på søster tid. Vi skal spise frokost, have lavet negle og bare være os uden børn. Dér glæder jeg mig til!

Søndag drager jeg allerede hjem igen, men med mine to niecer i hånden. De skal med hjem på vinterferie hos os og mine forældre. Dét glæder jeg mig også til!

Hvad skal I i vinterferien?

Jeg har i flere år gerne ville prøve kræfter med at bage fastelavnsboller, så det skal vi nu det så belejligt falder tæt på en ferie. Derudover skal vi have styr på pigerne fastelavns kostumer og Almas fødselsdag som er om kun et par uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *