At komme ud af sin skal

cropped-IMG_7278-e1539944542670.jpg

Okay, dette er et af de lidt svære indlæg at skrive, så bær over med mig 🙂

I nu 4,5 år har jeg haft en blog; en blog der ikke har været meget kontinuitet omkring. I perioder har jeg haft lysten og overskuddet til det, i langt flere perioder har jeg ikke haft overskuddet til at hellige mig den. Én af grundene er, at jeg aldrig har haft et mål om at blive “en stor blogger”, formålet for mig har været at finde et sted hvor jeg har kunne dele mine kreative sider og samtidig dele tanker om forskellige emner. Jeg har ofte følt at det hele egentlig var noget rod, og jeg har tænkt at jeg blev nødt til at rydde op i det og finde ud af hvilken retning den skulle gå i. Men det har været svært, for jeg har rigtig mange sider og interesser og kan ikke bare sætte én etikette på. En anden ting der har været imod mig, er nok min nordjyske opvækst. “Hvorfor skulle folk gide at læse det om mig?”; den tanke rammer mig hele tiden. Jeg ved at der er rigtig mange som lever af at have blogs som viser en del af dem selv og deres hverdag med kæmpe succes, men for mig kræver en blog at man kan et eller andet som inspirerer mig. Det kan være kreativt, indretning, mode, kloge ord, kost, motion….-ja rigtig meget. Jeg har så svært ved at forstå hvordan så mange kan have så succesfulde blogs ved bare at vise dem selv. Ja jeg følger også selv flere af dem på instagram, men hver gang jeg ser dem melder undren sig. Intet ondt om dem, men det kan jeg ikke og det har jeg ikke lyst til. Så interessant er jeg sgu ikke!:-):-):-)

Jeg endte tilbage i 2016 op med to blogs. En privat og en om vores hus projekt. Hus projektet blev hurtigt mest bare til IG posts. Jeg ville rigtig gerne lave mange indlæg og har masser materiale, men igen så har tiden ikke været til det eller jeg er endt med et færdigt projekt uden dokumentation:-) Ved at tage bolig delen fra min private blog, fik jeg sorteret lidt fra. Men det pinte mig også lidt, for det var/er jo en kæmpe del af mig. Tilbage var kreative projekter ved symaskinen, ærlig snak, mode og rejse snak. Alligevel blev det ikke som jeg egentlig gerne ville og jeg manglede noget arbejdsrelateret.

I efteråret 2018 fik jeg endelig oprettet en hjemmeside hvor mit freelance arbejde kunne komme til skue, og jeg kunne samtidig få en blog derinde med alle mine mode og stil relaterede indlæg. Men hvor lang tid holdt det lige? Ikke længe. For at have triple blogs og dele mig selv op i tre dur ikke. Så derfor er det endt med at jeg kun bruger denne blog med et miks af arbejde og privat. Mine bolig projekter skal jeg skåne Jer for! Alligevel er der noget der bliver ved med ikke at være rigtigt, og jeg er kommet frem til at jeg skal gøre mere af hvad der føles rigtigt for mig og ikke tænke så meget over hvad andre mener. Synes folk at det er irrelevant indhold, så kan de bare lade være med at følge med.

Så ja, det er endt med at der ikke er de store ændringer i hvilke retninger mine indlæg går, men forhåbentlig bliver der bare flere af dem. Mode, stil og inspiration, kreativt, rejser med og uden børn og ærlig snak. I får hele pakken som tilsammen er hvad der gør mig til mig. Jeg håber at dette kommer til at give Jer er mere ærligt og klart indtryk af hvem jeg er, men stadig med rigtig mange ting jeg kommer til at holde for mig selv 🙂 Hver gang jeg skriver mere personlige indlæg, har jeg altid flest læsere, så måske jeg også skal tage det til mig?!

For at tage hul på det nye, får du mulighed for at stille mig lige nøjagtig det spørgsmål der falder dig ind, og så vil jeg sammensætte med i et indlæg for at præsentere mig selv bedre. Det kan gøres her eller på IG @pernillethulin.

Tag rigtig godt imod mig, nu skal nordjyden lidt ud af skallen 🙂

-Pernille

Én kommentar til “At komme ud af sin skal”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *