New Year dresses

Nu har jeg vist Jer et udvalgt af de mere klassiske kjoler her til jul og nytår i form af “Den Lille Sorte”. Har du ikke set indlægget kan det læses HER. Nu vil jeg vise et udvalgt af de mere festlige kjoler med en masse glimmer og pailletter. Jeg elsker at dresse op til forskellige anledninger og med julefrokoster og nytår kan den få lige dét ekstra.

Alle mine udvalgte kjoler er fra ZARA til en pris mellen 179kr. og 699kr. OG det skal endda nævnes at det kun er én kjole der kommer op på 699kr., den næst dyreste koster 549kr.

Jeg vil ikke ud og bruge en formue, eller en mindre formue for sags skyld, på en kjole jeg højst sandsynligt kun får på 1-2 gange, men samtidig synes jeg ikke min garderobe indeholder det jeg gerne vil have på til den årlige julefrokost ude med vennerne. Overforbrug, ja det er det nok, men jeg vil gerne sælge ud efterfølgende 😉

De sidste par år har jeg gjort det, at jeg har bestilt et lille udvalg hjem på ca. tre kjoler. I år havde jeg guld kjolen nr. to øverst fra venstre, nr. 4 øverst fra venstre og så den nederste til højre. Guld 549kr., sølv 80’er 449kr. og den stramme sorte med sølv glimmer til 179kr. Jeg kunne have taget dem alle tre, men det var den billige der vandt. Den er virkelig behagelig at have på og så kunne jeg ikke se bort fra den imponerende pris.

Jeg synes at de alle er vildt flotte og der er MANGE flere på hjemmesiden under bla. “Dress time”. Men der er også rigtig mange andre steder man kan lede, dette er bare mit favorit sted at shoppe til denne slags. Der er kjoler til alle figur typer, snit der klæder hver af os, så tro ikke at det kun er til åleslanke piger som modellerne på billederne.

Held og lykke med jule/nytårs kjolen og giv den lidt gas 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *