Christmas wishlist

Når man er mor, går julen mest med at holde styr på hele familiens forskellige arrangementer, på at lave ønskesedler til børnene og på at få købt gaver til alle. Sådan er det i hvert fald for mit vedkommende. Jeg synes man burde indføre en ekstra ugedag i december måned så man også når at hygge, bage og klippe klistre.

Jeg laver altid ønskesedler løbende på min telefon igennem året som jeg kommer på noget, så det kræver heldigvis ikke så meget at lave min egen liste. Jeg har sat billeder på den, og det gør mig helt glad og spændt. Umiddelbart er der et farvetema, men sådan er det vist bare med mig 🙂

HUDPLEJE: Jeg har det sidste halve års tid gjort en indsats for at give mig selv lidt omsorg i form af bedre hud rutiner. 3 gange om ugen bruger jeg enten peelmaske eller derma ruller efterfulgt af fugtmaske. Det er en skøn selvforkælelse og jeg kan slet ikke undvære det nu! Jeg er stille og roligt ved at skifte alle mine produkter ud med dem fra ECOOKING, så der er flere produkter på listen. Rose quartz rullen er fra SMUK og noget jeg gerne vil prøve.

DET SORTE: Fleece pullover fra The North Face. Jeg så den i Århus tilbage i efterårsferien og drømmer virkelig om at varme mig i den bla. på skiferie. Jeg er lidt en sucker for bløde og samtidig pæne bukser. Disse er fra Nike.

YOGA: Jeg ønsker mig træningstøj og dette seamless sæt fra MOONCHILD er bare skønt. Elsker farven! Remmen er fra samme mærke og en jeg godt kunne bruge til at fragte min yogamåtte på ryggen.

DEN FARVERIGE MIDTE: Denne skønne overskjorte fra ZARA ville pynte så fint i min garderobe og bringe lidt mere kulør. Bukserne er fra Rabens Saloner og er vildt behagelig og med fin struktur. Toppen fra Rosemunde i nude ville gå godt under det meste. Min sorte er min absolut mest brugte og fejler absolut intet selvom den efterhånden har mange år på bagen. Nettet fra Daniel Silfen er en god ting til farten.

HEADPHONES: Egentlig har jeg ikke specielt ofte brug for dem, men når jeg har, irriterer det mig altid at jeg ikke ejer nogle. Det er bare en anden oplevelse og virkelig rart når man rejser og kan lukke sig lidt inde. Disse er fra Appel og bare pæne 🙂

ØRERINGE: Jeg bruger altid øreringe og oftest creoler. Oftest er det faktisk kun øreringe jeg har på udover mine ringe. Jeg elsker at have noget at skifte med, og disse fra Lush Lush Jewlery har et fint lille twist til den klassiske creol.

LUFFER: Jeg fryser altid mine fingre helt vildt, og skiferier er ingen undtagelse. Sidste år kunne mine egne vanter ikke klare opgaven og jeg måtte ud og låne. Mit første møde med 3 finger modellen og nu skal jeg bare have et par inden vinterens to skiture.

TUSCHER: Jeg elsker Promarkers! Jeg ønsker mig en masse nye farver.

 

Håber I kan bruge inspirationen:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *