Kjole kærlighed

Har man fulgt mig i længere tid og læst mine indlæg om styling, kommer det nok ikke bag på nogen af jeg er vild med kjoler.

Sidste uge kom der en ny til samlingen. Kærlighed ved første blik og jeg er VILD med den! Efterfølgende kunne jeg se på Instagram at det ikke kun var mig der var blevet forelsket i den:-) En langærmet herlighed i det fineste print som jeg vil glæde mig til at bruge mest muligt.

En hyggelig stund med leg inden jeg skulle til fødselsdag. Bertram er på billledet ved at fortælle mig, at han vil køre mig til fest i den lille bil. 5 minutter senere græd han ulykkeligt da det gik op for ham at det ikke kom til at ske:-)

Det er altså det H&M kan ind imellem; lave de der styles man bare bliver så glad for og som koster ingenting. 349kr. har jeg givet. Jeg anede slet ikke at jeg havde været heldig før flere skrev og spurgt hvor jeg fik fat i den og om der var flere. Men igen, det er en uge siden jeg købte den, og jeg købte den sidste der hvor jeg handlede. Håber I har heldet med Jer andre steder eller allerede har fået fingre i en. Printet kommer også i skjorte og bukser,  og måske en style mere.

Nu vil jeg hente pigerne og fejre at der er sol og efterårsferie! Hav en skøn weekend og ferie til dem der er heldige!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *